Iedereen kan starten met een gezonde koolhydraatarm/keto aanpak. Ik adviseer mijn klanten gebruik te maken van de STARTGIDS weekmenu’s van TheNewFood. Met deze weekmenu’s kun je zeer effectief afvallen, je bloedsuikers verbeteren en je gezondheid verbeteren. Maar soms vraagt jou persoonlijke situatie om iets meer, bijvoorbeeld omdat je gezondheidsproblemen of allergieën hebt. Of omdat je het fijn vindt om een stok achter de deur te hebben.

Daarbij kan ik je helpen! Als verpleegkundige, medisch voedingsspecialist en expert in koolhydraatarm/keto eten en gezondheid heb ik me verdiept in tal van gezondheidsproblemen, waardoor ik aan kan sluiten bij jouw persoonlijke situatie! 

Wat kan ik voor jou doen?
Ik kijk samen met jou naar je gezondheidssituatie en naar wat jij nodig hebt om zo effectief mogelijk aan de slag te gaan. Misschien is het nodig om de STARTGIDS weekmenu’s aan te passen aan jouw situatie. Misschien zijn er voedingsmiddelen die jij beter kunt vermijden vanwege je gezondheid of allergie. Misschien wil of kan je medicatie afbouwen en wil je daar begeleiding bij. Ik bied hulp op maat met maar één doel voor ogen en dat is dat ook jij je zo snel mogelijk heel veel beter gaat voelen door deze aanpak!

Welk traject past bij jou?
Ben je op zoek naar een eenmalig advies in jouw persoonlijke situatie? Of kun je wel wat langer een extra steuntje gebruiken. Misschien omdat je het dan beter vol kan houden of omdat je het fijn vindt op elk moment je vraag te kunnen stellen. Kies wat het beste bij jou past!


 

Belangrijk om te weten

  • Lara Schalk is verpleegkundige gespecialiseerd in voeding, maar geen arts. Zij stelt geen diagnoses en vervangt niet de normale consulten met je eigen arts. Eventueel afbouwen van medicatie doe je ALTIJD in overleg met je eigen arts/behandelaar.
  • De adviezen zijn gebaseerd op de STARTGIDS.
    Je zorgt zelf dat je deze in huis hebt vóór het intake gesprek. Nog niet in huis? Bestel de startgids hier.