Als verpleegkundige en medisch voedingsspecialist en expert in gezonde koolhydraatarme/keto voeding begeleid ik cliënten die willen afvallen, gezonder willen worden of diabetes willen omkeren. Inmiddels heb ik hierin ruime kennis en ervaring opgedaan. Of het nu gaat om allergieën, darmproblemen of problemen gerelateerd aan insuline-resistentie, vrijwel altijd kan de koolhydraatarme/keto aanpak (eventueel met aanvullende adviezen) een oplossing bieden.

Wat kan ik voor jou doen?
Ik kijk samen met jou naar je gezondheidssituatie en naar wat jij nodig hebt om zo effectief mogelijk aan de slag te gaan. Misschien is het nodig om de STARTGIDS weekmenu’s aan te passen aan jouw situatie. Misschien zijn er voedingsmiddelen die jij beter kunt vermijden vanwege je gezondheid of allergie. Misschien wil of kan je medicatie afbouwen en wil je daar begeleiding bij. Ik biedt hulp op maat met maar één doel voor ogen en dat is dat ook jij je zo snel mogelijk heel veel beter gaat voelen door deze aanpak!

Meer lezen?
De meeste hedendaagse gezondheidsproblemen zijn het gevolg van insulineresistentie, zoals ook diabetes type 2. Hierover schreef ik voor collega-zorgverleners twee artikelen: Insulineresistentie: meer dan diabetes type 2 en diabetes type 2 écht behandelen! 

 

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.


 

Belangrijk om te weten

  • Lara Schalk is verpleegkundige gespecialiseerd in voeding, maar geen arts. Zij stelt geen diagnoses en vervangt niet de normale consulten met je eigen arts. Eventueel afbouwen van medicatie doe je ALTIJD in overleg met je eigen arts/behandelaar.